Over Manon

ByManon in drie woorden: Enthousiast, Gedreven, Deskundig!
Mijn naam is Manon van Lin en ik zit al bijna 20 jaar professioneel in het paardenvak. Als instructeur heb ik al vele combinaties met veel plezier begeleid zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

In 2004 behaalde ik mijn instructeurs diploma ORUN niveau 2 en in 2014 ben ik geslaagd voor de vervolgopleiding Instructeur Wedstrijdsport ZZ-dressuur. In de tussenliggende jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals; Hippisch Management, Exterieurleer, Didactiek & Training, EHBO voor paarden en nog veel meer. Mijn laatste met succes afgeronde cursus is Sportpsychologie & Mentale Training. Ik blijf mijzelf nog steeds ontwikkelen en mijn kennis vergroten door het volgen van bijscholingen en cursussen. In mijn vrije tijd ben ik tevens Jurylid voor de KNHS.

Dus ben je op zoek naar een breed opgeleide instructeur met veel kennis en ervaring, met passie voor ruiter en paard? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles bij mij of op locatie, neem dan contact op. Tot ziens!

ByM met passie voor ruiter en paard!

Manon van Lin • Osstraat 15 • 5354KC Demen • T: 0031-(0)619230402 E: info@manonvanlin.nl

Share This